Σκλαβενίτης

Από: <PublicRelations@sklavenitis.com>
Ημερομηνία: 19 Απριλίου 2013 – 11:55 π.μ.
Θέμα: RE: Μανωλάδα

Αγαπητή κυρία […],

 

Σε απάντηση τού e-mail σας, το οποίο αφορά στο αποτρόπαιο γεγονός που συνέβη στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε αποσύρει από τα καταστήματά μας τα προϊόντα του συγκεκριμένου προμηθευτή κι έχουμε διακόψει τη συνεργασία μας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση

 

10 thoughts on “Σκλαβενίτης

  1. συγχαρητηρια για αυτη σας την αποφαση!!!!!!! Τελικα…..δικαιωνεται την φημη σας σαν την πιο αξιοπιστη αλυσιδα super markets!!!!!!!!!!!!!!!! αξιοπιστη …σε καθε τομεα!!!!!!!!!! γιατι πανω απο ολα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Μια ζωή αγόραζα απο το Σκλαβανίτη διότι συμπεριφερόταν στους εργαζομενούς του, ως εργαζόμενους και όχι ως δούλους. Δεδομένου και αυτής του της απάντησης , θα εξακολουθήσω και θα ψωνίζω μόνον απο αυτόν. Έυγε.

    • Χαρηκα παρα πολυ γι’ αυτη σας την αποφαση ! ο Σκλαβενιτης ειναι το σουπερμαρκετ της γειτονιας μου , μενω στην Καλλιπολη και πολλες φορες θυμιζει τα παλια μπακαλικα στις γειτονιες !! οι εργαζομενοι ειναι οι ιδιοι τοοοσα χρονια τωρα και φαινονται να ειναι κι αυτοι ικανοποιημενοι οπως κι εμεις ! αυτο αποδεικνυει και οτι ειπε προηγουμενως ο /η Kyp……τους συμπεριφερεστε σαν εργαζομενους και οχι σαν δουλους ! συγχαρητηρια και παλι γι αυτην την τοσο σωστη οσο και αμεση αποφαση ! Καλο απογευμα !

  3. μπραβο σας και καλα κανατε και δημοσιευσατε την σταση σαςγια να το δουν και οι υπολοιποι του κλαδου σας και να παραδειγματισθουν. Δυστυχως εδω στην κοζανη δεν εχουμε Σκλαβενιτη!!!!!!

  4. Μπραβο στον Σκλαβενιτη. Επιβεβαιωνει ακομα μια φορα τη φημη που εχει για το ανθρωπινο προσωπο του. Και γω απο εκει ψωνιζω και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

  5. Θα είχε σημασία να μαθαίναμε από τα 2 ευρώ της τιμλης λιανικής, πόσο ήταν το κόστος που οι αλυσίδες αγόραζαν από τους παραγωγύς. Τότε θα καταλαβαίναμε πολλά για τις μεθόδους και το προσωπικό παραγωγής…Όλα τα άλλα μοιάζουν κροκοδείλια δάκρυα. όταν αγοράζεις π.χ. με 20 λεπτά, ποιός θες να τις μαζεύει και υπό ποιές συνθήκες;…

  6. Ρε Πάνο, θέλω να πιστεύω ότι άλλλο ήθελες να πεις και άλλο σου βγήκε. Επείδη τα αγροτικά προιόντα έχουν χαμηλή τιμή στο χωράφι δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μπαρμπαθωμάδες να τα μαζεύουνε.

  7. Χθες 22 Απριλίου πήγα στο κατάστημα στη περιοχή του Αγίου Αρτεμίου στην οδό Δικαιάρχου και υπήρχαν ακόμα φράουλες Μανωλάδας. Αίσχος Σκλαβενίτη!

  8. Στον Σκλαβενίτη Ν.Ιωνίας στην Κασταμονης η Φράουλες είναι από #manolada κ το γράφει κιόλας,στα @@ τους όλα γ να φάει ο νοικοκύρης φράουλες

Leave a comment